Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een “Winterse middag”

8e3f8d51-3f8f-48b1-88b8-cfea168406f1jpeg

Op 19 januari organiseerde het regio Zonnebloembestuur een muzikale middag in het Trefpunt in Nieuwveen

Het winterfeest werd gestart met chocolademelk en koffie met daarbij een lekkere oliebol of appelflap. Na het welkomstwoord kwam het duo Anja en Peter op het toneel. Voor de pauze zongen ze met prachtige stemmen de wat meer serieuze liedjes. Bij een buitenlands liedje vertelden ze wat over de inhoud van het nummer. In de pauze werd er glühwein geschonken en uiteraard was er ook advocaat voor de liefhebbers en smakelijke hapjes. 

Na de pauze werden er liedjes gezongen uit de TV serie “Het schaap met de 5 poten”. Anja was verkleed als Adèle Bloemendaal  en samen zongen ze lekker Amsterdams. Dat nodigde uit tot meezingen! Onze Zonnebloemgasten vonden het een gezellige middag. Na afloop werden alle gasten aan en in hun jas geholpen door 2 stagiaires en de 2 scholieren werden, samen met de andere aanwezige vrijwilligers, bedankt voor hun inzet. 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk