Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een SNERTmiddag

28e84a1a-6cb9-4495-8930-4bf9c37b3b63jpeg

Een Zonnebloem “spelletjes met snert” middag op 2 maart in een lenteachtige week met temperaturen tegen de 20 graden.

De snert smaakte er niet minder om want snert, zo gaf menig deelnemer aan, is het hele jaar door lekker!

Om 14:30 uur werd gestart met gezellig bijpraten met koffie en thee. Daarna werd het tijd om een spelletje uit te kiezen. Alle tafels gingen enthousiast aan de gang, favoriet waren kaarten, Rummikub en sjoelen. Maar ook oude spelletjes waaronder Pim Pam Pet en Mens-erger-je-niet werden eer aan gedaan.

Samen een spelletje doen zorgde ook voor het ophalen van oude herinneringen. Bijvoorbeeld hoe je vroeger bij het aquariumvissen stiekem over de rand keek om te zien waar de vissen lagen en ook welke kaartspelletjes er in de families gespeeld werden. En natuurlijk werd er gespeeld voor de overwinning. Mevr. van Eijk won met pimpampetten zelfs van de meest intelligente vrijwilligsters Ria en Els en dhr. Lenting zag de winst aan zijn neus voorbijgaan omdat hij “moest” kaarten met leerling Ria ;-)

Een borreltje werd gretig genuttigd, fris werd nauwelijks geschonken en de advocaat met slagroom ging schoon op!

Tegen vijven kwam de vers gemaakte snert op tafel met roggebrood en spek. Met dank aan slager Rietveld uit Ter Aar die de heerlijke soep voor ons voor een vriendenprijsje heeft gemaakt. Een lekker toetje maakte het helemaal af. 

Voldaan na de maaltijd én de gezellige middag vertrokken onze gasten rond 18:00 uur weer huiswaarts.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk