Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ursula feestdag 15 juni 2019

5e6192a5-7cc3-4187-b759-080258eabb47jpeg

Een superfeestdag op het Ursulaterrein waar naast bewoners en familie ook veel inwoners van Nieuwveen van genieten!

Het gratis spelletje blikgooien voor bewoners van Ursula - Ipse De Bruggen in onze Zonnebloemkraam op de Ursula feestdag is elk jaar een succes. En ook kinderen die het gezellige feest op het Ursulaterrein bezochten deden mee in onze kraam. Om het spelletje te spelen en dit jaar ook om spontaan mee te helpen onze Zonnebloemloten aan de man te brengen, onze jongste Zonnebloemambassadeurs ooit! Door hen én bezoekers werd graag geposeerd voor onze kraam :)

Naast lotenverkoop is onze aanwezigheid op dit mooie feest ook een goed moment om te laten zien dat de Zonnebloem Nieuwveen een actieve lokale afdeling is en om te vertellen wat we voor inwoners van Nieuwveen kunnen betekenen. Dat leverde weer leuke gesprekken op en wie weet nieuwe gasten, vrijwilligers en/of donateurs in de toekomst. Dank aan de Ursula feestdag organisatie, het dorp Nieuwveen geniet altijd van de prachtige Ursula locatie én zijn bewoners.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk