Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Drie Zonnebloemkanjers in het zonnetje gezet

aeaf2abb-d4ff-4896-960f-47b8d987321cjpeg

Tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst van de Zonnebloem Nieuwveen hebben vrijwilligsters Mieke Bader, Lineke van Oevelen en Ria Kennis een mooie en dikverdiende onderscheiding gekregen.

Mieke Bader begon 25 jaar geleden als jonkie bij de Zonnebloem Nieuwveen. Als vrijwilligster én als voorzitter heeft ze veel taken met tomeloze inzet en enthousiasme opgepakt en uitgevoerd. Altijd actief en bij alle activiteiten en vergaderingen aanwezig en zeer betrokken bij de gasten. In februari dit jaar is de voorzittershamer al overgedragen, gelukkig blijft Mieke wel als vrijwilligster bij onze afdeling betrokken zodat we van haar kennis en ervaring gebruik kunnen blijven maken

Lineke van Oevelen is ook al 25 jaar vrijwilligster bij de Nieuwveense afdeling. Daarnaast is ze jarenlang meegegaan als vrijwilligster/begeleidster bij Zonnebloemvakanties. Op Lineke is altijd een beroep te doen voor de Zonnebloemgasten en voor het organiseren van activiteiten. Ze is positief aanwezig met haar gulle lach en ze denkt en doet actief mee tijdens de vrijwilligersoverleggen.

Ria Kennis ontving het prachtige beeldje “Waardering” omdat zij naast haar vele jaren inzet voor de Zonnebloem Nieuwveen daarvoor ook al actief was bij de Mijdrechtse afdeling. Omdat niet meer te achterhalen viel hoeveel dienstjaren dit in totaal zijn vond het bestuur het gepast om haar met dit bijzondere beeldje te waarderen. Naast vrijwilligster in Nieuwveen is Ria vaak actief geweest tijdens Zonnebloemvakantieweken. Ze is een warme en zorgzame persoonlijkheid die zeer betrokken is bij het wel en wee van de afdeling en haar gasten.

Mieke en Lineke ontvingen een gouden Zonnebloeminsigne voor hun 25 jarige jubileum en Ria het beeldje uit handen van voorzitter Pien Schrama en regiovoorzitter Hans Groen in ‘t Woud. Uiteraard vergezeld van een bos bloemen en een hartelijk applaus van alle gasten als dank!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk