Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstbijeenkomst met Canta Libre

ffcbf819-25fd-4c4a-8648-798315d1afbfjpeg

De jaarlijkse Kerstbijeenkomst van de Zonnebloem Nieuwveen op 14 december was een gezellige middag en bevatte een aantal leuke ingrediënten en bijzondere momenten.

Voorzitter Pien Schrama heette alle Nieuwveense Zonnebloemgasten van harte welkom en memoreerde wat hoogtepunten van het afgelopen jaar waaronder het 70 jarig bestaan van de landelijke vereniging, het bezoekwerk, de activiteiten van de eigen afdeling en van de regio. Daarna nam Pastoor van Aarle het woord voor een mooie Kerstoverweging.

Het koor Canta Libre uit Nieuwveen verzorgde een muzikaal optreden met eigentijdse Kerstnummers waaronder First Noël, The Snowman en Hallelujah van Leonard Cohen. Daarnaast werden ook bekende Kerstliederen gezongen en het geheel werd door de gasten zeer gewaardeerd.

De muziekzaal was met behulp van Hugo Bakker, beheerder van de Ringkant, prachtig aangekleed en groep 5 van basisschool De Veenvogel had speciaal voor de Zonnebloem Kerstslingers gemaakt. Zo leuk!

De vrijwilligsters stonden de hele middag klaar om ervoor te zorgen dat het aan de gasten niets ontbrak, dit keer bijgestaan door Jort, leerling van het Groene Hartlyceum die door middel van zijn maatschappelijke stage wat ervaringen opdeed over het Zonnebloemwerk.

Last but not least werden 3 vrijwilligers, Mieke Bader, Lineke van Oevelen en Ria Kennis, in het zonnetje gezet vanwege hun buitengewone en jarenlange inzet voor de afdeling Nieuwveen.

Na een smakelijke maaltijd vertrokken de gasten rond 18:00 uur huiswaarts.

Al met al een heerlijke middag als goede opmaat voor het aanstaande Kerstfeest en het nieuwe jaar.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk