Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Het was weer feest in onze Dorpsstraat!

1365da63-89e3-4890-a24c-90486bc771a3jpeg

Een gezellige Zonnebloemkraam, een mooie opbrengst en leuke gesprekken, kortom het was weer een feestje!

De weergoden waren ons goed gezind tijdens het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen op vrijdag 28 juni. En mede daardoor togen op deze zonovergoten, niet te hete dag veel Nieuwveners en mensen van buiten naar de versierde Dorpsstraat. Er was veel te zien, te kopen en te doen maar het ging toch vooral om elkaar te ontmoeten en om er samen een gezellig feestje van te maken.

En een feestje was het ook dit jaar weer in en bij onze Zonnebloemkraam. Els en Diny hadden voor een geweldig assortiment ingepakte cadeautjes gezorgd. Deze cadeautjes kon je winnen via de 2 grabbalbakken. Voor elke gele bal mocht een pakje uitgezocht worden. En daar werd door jong en oud gretig gebruik van gemaakt.

Naast een mooie financiële opbrengst, waarvoor we iets extra’s voor onze Zonnebloemgasten kunnen doen, zijn de leuke gesprekken en het vertellen over ons Zonnebloemwerk ook een positieve opbrengst. Win-win dus.

We zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk