Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Koffie en film kijken op en over de bank

3dad342a-a317-4baa-9455-ead07fb37aefjpeg

Met een Zomertientje doen onze vrijwilligers met één of meer gasten iets extra’s in de wat stille zomerperiode.

Ria vertelt:

“Mijn 3 gasten gaven aan graag bij mij op de koffie en de borrel te komen. Op 22 augustus om kwart over 10 waren ze er. Na de koffie en gebak, gingen we over op de advocaat, natuurlijk met slagroom, en een alcoholvrij biertje. Plakje worst erbij en een opgemaakt eitje en wat chips ging er ook wel in. Mijn man Rinus bleef er gezellig bij, want die kent mijn gasten ook.

Na gezellig wat gepraat te hebben hebben we gevraagd of ze het leuk vonden een DVD te bekijken van de verlichte boerderijen van Nieuwveen en Nieuwkoop of 50 jaar bestaan van de Boerenleenbank Papenveer en Nieuwveen (1951). Ze kozen voor de laatste. Toen kwamen de verhalen goed los, regelmatig terugspoelen en even stil zetten, want “wie was dat en waar was dat ook alweer”, veel namen kwamen tevoorschijn, en “dat was de vader van die, en dat was de broer van die” en nog veel meer van dat soort verhalen. Mijn man en ik vonden het erg leuk om die verhalen te horen. Rond half 2 gingen ze weer naar huis, en ze komen volgend jaar graag weer hier op de koffie om de rest te bekijken.

Mijn vierde gast wilde graag dat ik bij haar op bezoek kom en dan neem ik een slagroompunt mee voor bij de koffie.       

Dit was mijn gezellige zomertientje waar We allemaal erg van genoten hebben.

 

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk