Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Twee Sfeerstal uitjes

ffe0947a-d77b-4726-9e5f-c48ba2437e75jpeg

Met een Zomertientje doen onze vrijwilligers met één of meer gasten iets extra’s in de wat stille zomerperiode. Paula ging wel 2 keer op stap!

Paula vertelt: “Ook ik ben 2 keer op pad geweest met mijn gasten. Mijn eerste gast had erg veel trek in appeltaart dus gingen we naar de sfeervolle Sfeerstal. We zaten heerlijk buiten en genoten van het lekkers. Gepraat over haar ouders en familie en dat ze volgend jaar 90 jaar wordt en in de Sfeerstal het feestje wil vieren. Nog rond gereden langs de Amstel en de nieuwste huizen van Nieuwveen laten zien. Geweldig vond ze het.”

en verder: “Met mijn tweede gast heb ik ook een ritje gemaakt. Laten zien hoe de nieuwbouw groeit met die mooie huizen die er nu gebouwd worden. Zo had ze een beeld hoe mooi Nieuwveen wordt. Ze genoot in de Sfeerstal van al het lekkers en de gezelligheid. Ze vertelde over haar kinderen en kleinkinderen. Een uitje als dit genoot ze erg van. Wij beiden hadden een leuke middag.”

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk