Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Villa Kakelbontkoffie en een bloemetje toe

ed4e2c7d-1608-4a73-abd3-d91af5478386jpeg

Met een Zomertientje doen onze vrijwilligers met één of meer gasten iets extra’s in de wat stille zomerperiode. Hanneke ging naar het theehuis bij Ipse de Bruggen, locatie Ursula.

Hanneke vertelt: “Ik ben met mijn gaste naar het theehuis bij Ipse de Bruggen geweest. Vanaf haar huis, Villa Sassenoord, zijn we met de rolstoel over het Ursula terrein naar het theehuis gewandeld. We hebben bij Villa Kakelbont een heerlijk kopje cappuccino gedronken met een grote stroopwafel. Zij koos voor de stroopwafel en niet voor de appeltaart....

Het was gelukkig droog dus de paraplu was niet nodig. We hebben gezellig even zitten kletsen, er is genoeg te zien daar en de medewerkers van de Kinderboerderij zijn ook altijd in voor een praatje.

Voordat we terug wandelden heb ik bij medewerkers van Ipse de Bruggen nog mooie bloemen voor mijn gaste gekocht. Bij haar thuis heb ik die in 2 vaasjes gezet, gezellig voor het weekend een bloemetje in huis.

Gelukkig kon, gezien het wisselvallige weer, ons uitje doorgaan, mevrouw vond het een heel fijne middag!!”

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk