Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Theatervoorstelling “Laat je niet kisten”

77c98b09-c339-4ecd-b866-6d8359fec597jpeg

Op zaterdagmiddag 21 september genoten onze Zonnebloemgasten van Septimbre. Een heerlijk theatershow met de nodige zelfspot, humor en prachtige muziek.

O, o, o, wat was het gezellig in het bomvolle Trefpunt op zaterdag 21 september bij het optreden van Septimbre voor onze Zonnebloemgasten.

Het muzikale gezelschap met 2 heren die sketches voordroegen was soms confronterend en sommige gasten raakten er zelfs geëmotioneerd van.

De voorstelling heette dan ook: “laat je niet kisten”. Het gezelschap nam de gasten mee op reis door het leven, hoe was het vroeger, maar vooral hoe is het nu. Dit brachten ze op een hele ludieke wijze door sketches en soms zeer gevoelige liedjes. De moraal was: blijf gezond, blijf in beweging, blijf positief.

De gasten werden verwend met heerlijke koffie, thee en gebak en in de pauze kreeg iedereen een borrel met een kaasje en een worstje.

Na afloop kregen de spelers een mooie verdiende zonnebloem.

Dank aan alle vrijwilligers van de regio die dit mogelijk hebben gemaakt.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk