Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Vrijwilligers Nieuwveen aan de boemel

e9224514-8f87-4f52-908a-21a3cd49014ejpeg

Het was op zaterdag 14 september een prachtige nazomerdag voor ons jaarlijkse vrijwilligersuitje.

Een keer per jaar gaan we met alle vrijwilligers wat leuks doen, als waardering voor alle inzet en natuurlijk voor de gezelligheid. Want we zien elkaar regelmatig bij activiteiten en onze vergaderingen maar het is goed om met elkaar, even los van gasten en een agenda, wat leuks te doen.

Dit jaar stond de Stoomtrein Katwijk/Leiden in Valkenburg op het programma. We waanden ons in het stationsgebouw en op het perron in de jaren 20 van de vorige eeuw. Een rit met de stoomtrein met antieke houten rijtuigen maakte het bezoek aan dit mooie station met museum een leuke ervaring. Een bezoek van een heuse conducteur die ons kaartje met gevoel voor humor kwam knippen maakte het compleet. En dit gold ook voor het gepuf en gesis van de locomotief en de witte stoom die te zien was wanneer de machinist aan de regulateur trekt.

Tijdens het bewonderen van de collectie wagons en andere museumstukken werd een kopje koffie gedronken. Daarna even met elkaar genieten op het gras bij het Valkenburgs Meer. Op weg naar huis werd het Pannenkoekenhuis in Leiderdorp aangedaan voor een heerlijke pannenkoek.

Een super geslaagde dag met dank aan de organisatoren Els en Mieke!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk