Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Jaarvergadering met zelfgemaakt buffet

f83dfbcc-cfb9-4039-8f5a-104d39d45962jpeg

Woensdagmiddag 26 februari koppelden we een workshop voor vrijwilligers met een heerlijk zelfgemaakt buffet aan onze jaarvergadering.

Op de agenda van onze jaarvergadering stond naast de geplande activiteiten ook de jaarrekening 2019. De financiële verantwoording van al onze inzet ziet er weer keurig uit, dank aan penningmeester Corrie! De jaarrekening, die ook dienst doet als jaarverslag laat zien dat we in 2019 weer een mooi jaar hebben gehad met activiteiten en bezoekwerk ten behoeve van onze Zonnebloemgasten.

Voor 2020 is inmiddels ook een gevarieerd programma met activiteiten samengesteld waar we met alle vrijwilligers aan werken. Activiteiten gericht op meedoen en ontmoeten. Uiteraard neemt het bezoekwerk aan onze Zonnebloemgasten ook in dit jaar een belangrijk plaats in.

Omdat we de jaarvergadering gekoppeld hadden aan de workshop “Omgaan met dementie” hadden we voorafgaand aan de vergadering een zelfgemaakt buffet. Alle vrijwilligers hadden wat  lekkers gemaakt en meegenomen. Zo hadden we ruim de tijd om tussen workshop en vergadering gezellig met elkaar een hapje te eten. Zeer geslaagd!

Lijkt het je ook leuk om met deze groep Zonnebloemvrijwilligers mee te doen en je in te zetten voor mensen uit het eigen dorp die dat nodig hebben? Kijk eens op onze website wat we zoal doen en uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk