Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Aardbeienpakket voor prijswinnaars fotopuzzel

6adcf743-1430-46ee-8e83-c595b3f8e755jpeg

De Nieuwveense fotopuzzel leverde veel inzendingen op. Tijdens de medewerkersvergadering zijn 3 prijswinnaars getrokken.

Drie Zonnebloemgasten ontvingen een smakelijk “aardbeienpakket”: een heerlijke cake, Nieuwveense aardbeien, aardbeienjam en slagroom. Uit een flinke stapel ingevulde puzzels kwamen zij als winnaars uit de bus. Blij verrast namen ze het pakketje in ontvangst.
“Heel erg bedankt, ik word hier heel blij van!” was de reactie van één van de gelukkigen. Zo'n reactie maakt van het uitdelen ook een feestje!

De Nieuwveense fotopuzzel werd samen met een bakje aardbeien bij alle Zonnebloemgasten thuisbezorgd. Twee weken later werden de ingevulde puzzels weer door de vrijwilligsters opgehaald. Op deze manier creëerden we even 2 contactmomentjes met onze gasten.
Onder ervaringen en nieuws meer over deze actie.

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk