Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een super Zonnebloempicknick!

4ae0549f-7420-445c-9bb4-02ae9af1a098jpeg

Ruim 40 Nieuwveense Zonnebloemgasten werden op 5 september getrakteerd op een super gezellige picknick bij de Riga Range.

Deze activiteit werd georganiseerd door De Zonnebloem Nieuwveen en gesponsord door de Rotary Ter Aar e.o. Naast alle inzet van de Zonnebloemvrijwilligers waren ook Rotarians aanwezig om hand en spandiensten te verlenen tijdens de picknick. Superfijn!

Coronamaatregelen

Na het uitbreken van de Coronacrisis was dit de eerste activiteit die de afdeling organiseerde waarbij Zonnebloemgasten elkaar weer in het echt konden ontmoeten. Om de gezondheidsrisico’s voor de gasten én vrijwilligers zo veel mogelijk te beperken is veel tijd en energie gestoken in Coronamaatregelen. Mondkapjes, 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen, extra hygiëne etc. zorgden ervoor dat het wat anders dan anders was maar daarom niet minder geslaagd. Het was voor veel deelnemers de eerste keer sinds maart dat ze weer bij een gezamenlijke activiteit aanwezig waren en wat waren ze er na al die stille maanden aan toe en wat hadden ze er een zin in!

Lekker eten, muziek en een gezellig gesprek

De picknick werd gehouden op de Riga Range in Nieuwveen, een bijzondere boerderij  met paardenmelkerij waar ook chocolade gemaakt wordt van paardenmelk. Deze sfeervolle locatie was gezellig en Coronaproof ingericht en zaten de gasten over meerdere ruimtes verspreid. Hier konden ze genieten van heerlijke hapjes, muziek van het Nieuwveense combo “Vrienden van het levenslied” en een gezellig gesprek. De door Rotarians gebakken poffertjes en eieren met spek hadden gretig aftrek maar ook de heerlijke broodjes en fruitcocktail lieten de gasten zich goed smaken. Koffie en thee met een, door de eigenaresse van de Riga Range, zelfgemaakt Zonnebloem chocolaatje was een mooie afsluiting van deze super picknick.

Dank aan de Rotary Ter Aar e.o. de Riga Range en natuurlijk onze vrijwilligsters!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk