Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een prachtig lintje voor Jo!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 26 april ontving Jo Uijttewaal-van Zaal een Koninklijke Onderscheiding van de burgemeester van Nieuwkoop. Dit kreeg zij voor o.a. haar jarenlange inzet voor de Zonnebloem afdeling Nieuwveen

Onder het mom van "een boodschap gaan doen met haar dochter" werd Jo naar de Kaleidoscoop in Nieuwkoop gebracht. Onderweg werd al een beetje duidelijk dat een boodschap doen niet echt de bedoeling was en toen zij bij binnenkomst werd opgewacht door voorzitter Mieke was het wel duidelijk dat er iets bijzonders aan de hand was.

Samen met nog 7 andere inwoners van de gemeente Nieuwkoop werd Jo toegesproken door de burgemeester (in het kort);

"Meer dan 40 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem, afdeling Nieuwveen. Begeleider van de jaarlijkse vakantieweken van de Zonnebloem. Verricht hand- en spandiensten tijdens evenementen van de Sportvereniging Zevenhoven; beheert de verjaardagskalender van de jeugdleden. Staat en stond voor iedereen klaar. Jarenlang mantelzorger voor haar echtgenoot."

 Na alle lovende woorden werden de versierselen opgespeld. Vanaf nu is Jo lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jo, we zijn trots op je!

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk