Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomertientje deel 2

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met het zomertientje doen onze Zonnebloemvrijwilligers in de wat stille zomerperiode iets extra's met één of meer gasten.

Vrijwilligster Hanneke ging met een gast naar De Sfeerstal in Nieuwveen. Lees hier haar verhaal:

Met mijn Zomertientje op zak, ging ik met mevrouw De Rijk- v.d. Hoorn naar De Sfeerstal te Nieuwveen. Het was heel druk op deze dag, er was een verjaardag en heel veel extra gasten op het terras. Maar wij vonden snel een heel mooi plaatsje, heerlijk buiten dus!

Zij was hier nog nooit geweest, des te meer leuk om eens een kopje koffie daar te gaan drinken. Nou daar genoot ze best wel van en zeker van het stuk notentaart wat we erbij bestelden.Twee maanden terug was deze mevrouw weduwe geworden, dus het was wel fijn om deze mevrouw eens extra aandacht te schenken.

We hebben gezellig zitten kletsen en ze vond het heel leuk dat ik haar daarnaartoe meenam. Ook kwam haar kleindochter Cynthia, die in De Sfeerstal werkt, haar gedag zeggen. En ze vond het heerlijk om mensen te kijken… 

Al met al een fijne middag waar we allebei van hebben genoten.

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk