Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomertientjes 7-8-9

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met het Zomertientje doen onze vrijwilligers in de wat stille zomerperiode iets extra's met één of meer gasten.

Mieke Pieterse: Varen met mevr. Lien Biesbroek

Na twee eerdere pogingen gingen we 28 augustus eindelijk varen vanaf het praamplein in Aalsmeer met een boot van de Historische Tuin Aalsmeer. Het was schitterend weer. Zelfs haar meegenomen vest heeft ze niet aangehad. Mevrouw genoot duidelijk! Na een kopje koffie met wat lekkers bracht ik haar thuis. Ze vroeg: "Waar kan ik jou nu blij mee maken?" Ik vertelde dat ik heel blij was dat ze mee was gegaan."

Annie: Natuurrondje Nieuwkoop

Op een mooie zonnige dag in juli mevr. Kwakkenbos opgebeld en gevraagd of het uitkwam die middag op pad te gaan. Was helemaal goed. Dus een naar ritje Zevenhoven en bij de Groene Jonker, een prachtig natuurgebied, rondgekeken. Daarna naar Tijsterman Nieuwkoop heerlijk aan de plas koffie met gebak en rondgekeken in de boerderij van Natuurmonumenten. Daar kon je alles zien wat we al eerst in de Groene Jonker gezien hadden op het gebied van vogels, otters en vissen. Toen weer een stukje rijden en bij Zoet Water aan de klas nog een verfrissing genomen. het werd tijd om weer huiswaarts te keren en helemaal voldaan kwam ze thuis. ze zei: "Ik ga gelijk mijn dochter bellen om te vertellen hoe een mooie middag het was!"

Tanja: Op het terras bij de bakkerij

De activiteit was koffie met gebak op het terrasje voor Bakkerij De Kruijf. Het was prachtig weer en we hebben lekker gekletst. We vonden het beiden erg gezellig.

Annemieke en Coby: Op 7 juli een terras bezoek met wat lekkers bij De Parel in Leimuiden met dhr. Braam en mevr. Verlaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk