Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Afscheid Dicky Oskam

Warme woorden van dank en een mooi boeket als afscheid.

Tijdens de Kerstbijeenkomst op 15 december hebben we afscheid genomen van Dicky. Al meer dan 40 jaar!! was zij vrijwilligster bij onze Zonnebloemafdeling. Dicky stamt nog uit de tijd van de zusters Ursulinen, een vrijwilligster van het eerste uur dus!

Dicky heeft altijd een grote schare gasten regelmatig bezocht, vaak had ze er wel 8 onder haar hoede. Als iemand echt werk maakte van ons zo belangrijke bezoekwerk dan was zij het wel. In de loop van tijd zijn een aantal van haar gasten weggevallen en daarom is voor Dicky nu het moment gekomen om een stap terug te doen. Niet omdat ze het niet leuk meer vindt maar haar andere bezigheden vragen veel tijd.

Zo leidt ze samen met haar man Kees al jaren een operettekoor. Waarin ze niet alleen zingt, ze verzorgt er ook de aankleding voor. En door haar werk lukt het niet altijd om bij activiteiten te helpen. 

Voorzitter Mieke sprak Dicky toe: “Jij bent iemand die al zo lang meedraait en het werk van de Zonnebloem een warm hart toe draagt. Dicky, we gaan je ontzettend missen.”

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk