Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Reacties op onze Pinksteractie

In het Pinksterweekend werden onze Zonnebloemgasten verrast met een zomers bakje aardbeien en een echte Nieuwveense fotopuzzel.

Weer een alternatieve Zonnebloemactie om in deze Coronatijd aandacht te schenken én contact te houden met onze gasten.
Hierbij wat reacties van onze gasten op deze Pinsteractie:


Ria: "Mijn gast straalde helemaal toen ze de aardbeien in ontvangst nam. Ze zou er heerlijk van gaan genieten!"

Corrina: "Mijn gast was erg enthousiast. De puzzel had ik 1 dag later al weer terug 😊 Aardbeien vond ze ook erg lekker, smaakten lekker ouderwets, zoals ze zich van haar jeugd herinnerde, echt smaakbommetjes. Ook mijn andere gast vond het een zeer leuke actie." 

Pien: "Mijn gast van 91 jaar reageerde op ons Facebookbericht over de actie. "Ze waren erg lekker en ik heb ervan gesmuld!" schreef ze eronder."

Marianne:" Mijn gasten vonden de aardbeien heerlijk en de puzzel hartstikke leuk om te maken."

Ria K.: "Heel hartelijk bedankt namens mijn gasten voor de heerlijke aardbeitjes. Om de gasten de puzzel te laten maken moest ik wel erg mijn best doen. Sommige vonden het moeilijk. Ik ga binnenkort ophalen ben benieuwd of ze ze gemaakt hebben."

José: "Mijn gast ging de puzzel zelfs inzetten bij een familiefeestje!"

Lineke: "Mijn gasten vonden het een leuk idee die aardbeien met de puzzel. En de puzzel was voor niet echte Nieuwveners zeker een puzzel!"

Meer over deze actie kunt u lezen onder "ervaringen" op deze website.

 

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk