Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bestuurslid Activiteiten gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid Activiteiten.

Ben jij iemand die graag organiseert, coördineert, samenwerkt en de handen uit de mouwen weet te steken? Dan kan deze vrijwilligersfunctie een waardevolle bijdrage betekenen voor jezelf, De Zonnebloem én op je CV.

Wat houdt de functie in?

  • Het organiseren en voorbereiden van activiteiten, excursies en evenementen voor onze deelnemers.
  • Het samenwerken en overleg voeren met andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur en met het regio bestuur.
  • Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelen van nieuwe activiteiten die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze doelgroep.

Hoeveel tijd gaat het kosten?

  • Dat is een beetje afhankelijk van hoeveel activiteiten er in een jaar georganiseerd worden. Reken per activiteit op gemiddeld 4 uur voorbereiden.
  • Daarnaast hebben we 5 x per jaar een bestuursvergadering en 5x per jaar een medewerkersvergadering. Gemiddeld duurt een vergadering maximaal 2,5 uur.
  • En 1x per jaar is er een regio vergadering met alle bestuursleden Activiteiten van Regio Alphen aan den Rijn. Deze vergadering duurt ook ongeveer 2,5 uur.

Hoe en met wie?

Uiteraard doe je dit werk niet alleen.

Het hele bestuur helpt en denkt mee. Ook maken we gebruik van commissies waarin verschillende vrijwilligers aan deelnemen.

Interesse?

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met onze Voorzitter Pien Schrama tel. 06-53870130 of secretaris Ria van Bezouw tel.nr. 0172-539531. Ook is het mogelijk om eens vrijblijvend mee te kijken bij de organisatie van een activiteit zodat je een idee krijgt hoe een en ander in het werk gaat.

Tot ziens?

Wie weet kunnen we jou verwelkomen als onze nieuwe Bestuurslid Activiteiten!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk