Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag in Corlaer

Zonnebloem afdeling

Heel veel gasten bezochten de kerstmiddag in Wijkcentrum Corlaer, waar naast een optreden van Andréas en Cäzilia, ook de kerstman probeerde het ware kerstgevoel naar boven te brengen.

Ouderwetse kerstliederen, veelal meegezongen door de gasten, een kerstverhaal met - hoe kan het ook anders - een goede afloop en "I wish you a Merry Christmas" als rode draad door de middag, vormden de ingrediënten voor een echte Zonnebloem kerstmiddag. Zo'n vijftig gasten en tweeëntwintig vrijwilligers maakten de zaal gezellig vol. Marjanne en Petra hadden samen maar liefst vierhonderd hapjes gemaakt.. Ook werden er kerstbroden gesmeerd met echte roomboter.

Dat onze gasten goed kunnen eten bleek maar weer. Aan het eind van de middag was alles op! Het team van Wijkcentrum Corlaer deed erg zijn best om iedereen snel van drankjes te voorzien en zo hoefde niemand lang op zijn beurt te wachten.

De kerstman bracht naast gezelligheid ook zakjes met kerstsnoeperijtjes mee. Hij hielp met de kerstverloting. Nijkerkse prentenboeken, een glazen kerstboom met lekkernijen, kerstborden, kerstmutsen en een echte arreslee brachten iedereen nòg meer in de kerstsfeer.

Onze secretaris had een snel systeem bedacht om de garderobe vlot te laten lopen en zo was iedereen weer snel vertrokken aan het eind. Eén gast werd vermist, maar na een grondige zoektocht bleek ze te zijn ingestapt in het UVV-busje. En zo kwam - zoals het een kerstverhaal betaamt - alles toch nog goed!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken