Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige Paasworkshop

Zonnebloem afdeling

Donderdag 2 april was er een vrolijke Paassfeer bij het DAC. Zeven Zonnebloemgasten en zes vrijwilligers werkten met medewerkers van het DAC aan een paasstuk.

Kransen, bakjes, mos, forsythia, bolletjes, zowel narcissen als blauwe druifjes, eiren, vogelnestjes, linten, takjes buxus en grillige takjes, allemaal materialen waarmee gewerkt kon worden. En wat werden het een prachtige stukken!

De een koos voor een krans, de ander had liever een kleiner stukje, want zoveel ruimte was er nu ook weer niet in huis. Maar wat het ook werd, elke Zonnebloemgast ging met een leuk Paasstuk naar huis.

Leuke gesprekken, waarbij heel wat te bespreken viel. Mooie samenwerkingen, creativiteit alom. Steeds weer kwamen nieuwe medewerkers even langs om te kijken en een praatje te maken.

Toen de stukken klaar waren werd even door de winkel gewandeld. Hier en daar werd nog iets leuks of handigs aangeschaft. Daarna was er nog een sapje en een paashapje.

En zo eindige rond 16.30 uur een aangename middag, waarvan de meeste gasten bij het weggaan verzuchtten: nou dames, dat was héél gezellig!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken