Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verslag van een boswandeling

Zonnebloem afdeling

Mevrouw Pijpers was een van de gasten die mee ging met de rolstoelwandeling. Hieronder volgt haar verslag.

Verslag van een boswandeling

Met een aantal senioren en vrijwilligers van De Zonnebloem gingen we woensdagmiddag 22.04.2015 richting Putten.

Eerst maar eens gezellig koffie gaan drinken en er wat lekkers te snoepen bij genomen. Toen naar het bos bij Huize Groevenbeek. Wat was het er mooi nu in het voorjaar! Mooie maartse viooltjes en opkomende varens en de heide met zijn prachtige Krentenbomen. Gezellig zo met elkaar wandelen, lachen en grapjes maken. Ik werd in de rolstoel geduwd en onderweg gingen we ook wisselen. Dat werd een vrolijke boel!!!!

De Zonnebloem heeft ons weer een hele fijne middag bezorgd. Daar zijn we heel blij mee.

Een zonnige groet van Petrie Pijpers

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken