Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellig vrijwilligersuitje

Zonnebloem afdeling

Na een regenachtige ochtend brak op zaterdag 13 juni net op tijd de zon door voor de vrijwilligers van Nijkerk-Nijkerkerveen.

Met 25 personen hadden we deze dag ons vrijwilligersuitje. De laatste twee vrijwilligers (Janny en Ria) hebben er meer dan een uur over gedaan om van Nijkerk naar Ermelo te komen. Zij zullen in Ermelo nooit meer de weg kwijtraken…

Na koffie, thee en cake gingen de beloofde spelletjes beginnen: blikgooien, bekerstapelen, muntgraaien, oudhollandshoepelen, knikkerchopsticken en spiraaltjeproberen. Een groep had gewonnen (de namen willen mij maar niet te binnen schieten;-) en toen werd de barbecue aangedaan.  Na diverse pogingen om deze brandende te krijgen, kwam onze voorzitter met het lumineuze idee om de gaskraan open te draaien en toen kon al snel het vlees geofferd worden. Het smaakte allemaal heerlijk en het was heel gezellig. Rond een uur of acht werd de afwas achtergelaten en ging iedereen op huis aan. Hopelijk zijn ook Ria en Janny nog voor donker thuis gekomen. 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken