Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verslag en foto's regiovakantie Westelbeers

Zonnebloem afdeling

Hierbij vinden jullie het verslag van twee vrijwilligers uit Nijkerk met enkele foto's van de regiovakantie Westelbeers (1 t/m 6 juni 2015)

 

De vakantiegasten en -vrijwilligers zijn weer terug uit Westelbeers.
Het was een hele geslaagde week. Het weer was heel goed, erg fijne gasten en fijne medewerkers.

We vertrokken maandagmorgen met veel spanning voor de gasten, wat en hoe gaat het allemaal. Maar na aankomst en diner was het al gauw duidelijk dat iedereen erg veel zin in de vakantie had. Dinsdag (de minst mooie dag) hebben we een rondvaart gehad door de Biesbosch. Daarna een feestavond met muziek, iedereen op de vloer en veel plezier.
Woensdag zijn we met de bus een smokkelroute gaan rijden, waar we over de grens heerlijk koffie hebben gedronken en lekkere vlaai gegeten hebben. Een bingo vulde de avond.
Donderdags zijn we naar het Textielmuseum geweest. 's Avonds heerlijk spelletjes gedaan. Vrijdag, de warmste dag, hebben we heerlijk bij het hotel doorgebracht onder de bomen waar we een grote verwenmiddag hadden. Dan volgde het afscheidsdiner met aansluitend een bonte avond.

Zaterdag afscheid nemen (nooit  leuk) en weer op weg naar huis.

Femmie Steen Redeker en Ans Welling

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken