Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Prijzencircus in Sint Jozef

Zonnebloem afdeling

Op maandag 10 augustus organiseerden Zonnebloem en Sint Jozef samen een bingo, voor Zonnebloem-gasten en Sint Jozef-bewoners.

Om 14 uur zou het beginnen, maar voor 13.30 uur waren er al zeker 20 personen aanwezig. Uiteindelijk was de zaal stampvol.

Na een eerste ronde koffie, thee en koek ging de eerste ronde van start. De tafel stond vol cadeaus, Gerrie had weer twee krentenbroden gebakken. Gerrie draaide de balletjes en Ronny las de getallen luid en duidelijk op.

Tijdens de pauze kwamen de drankjes, de hapjes en de zoutjes. Volop advocaatjes, maar ook appelsap, perensap en druivensap (in de vorm van wijn) ging gretig naar binnen.

Toen de pauze voorbij was, vervolgde de bingo, net zo lang totdat alle prijzen op waren. De bingoplankjes werden opgehaald en om 16.15 uur was er nog een verloting met fraaie prijzen. Om 16.30 uur was het echt afgelopen en ging iedereen met de prijzen, voldaan en tevreden, naar huis.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken