Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoekenwandeling: fantastisch!

Zonnebloem afdeling

Neem een twaalftal Zonnebloemers, plaats ze op het rolstoelpad bij Oud Groevenbeek en laat ze genieten van de prachtige herfstkleuren en de kruidige lucht. Succes verzekerd!

Wat een prachtige paddenstoelen waren er te zien! En Anja was niet te beroerd om brandnetels en bramen te verslaan om tamme kastanjes voor een gast te zoeken. We zagen haar steeds naar de grond duiken en triomfantelijk kwam ze met handenvol weer terug.

Woensdagmiddag 21 oktober was het heerlijk weer: weliswaar bewolkt, maar met een frisheid in de lucht die aangenaam aandeed door de temperatuur. Niemand had het echt koud en de rolstoelduwers deden de sjaals en dassen af.

"Wat is het mooi hier" verzuchtte een van de deelnemers. En dan te weten dat ik hier jaren niet geweest ben.

En na die heerlijke wandeling was het smikkelen bij Boshuis Drie, waar we hartelijk werden ontvangen en gebruik mochten maken van een aparte kamer. Eerst een drankje en daarna een pannenkoekenarrangement. Iedereen kreeg een naturel pannenkoek, die versierd kon worden door plakjes spek, een warm bosvruchtenmengsel, warme dun gesneden appelschijfjes, rozijnen, stroop en poedersuiker. Het werd een feest.

Een van de gasten presteerde het zelfs een tweede pannenkoek geheel op te eten. De sfeer werd steeds uitbundiger. Na een kort speechje van de voorzitter werden alle gasten weer keurig thuisgebracht.

Een middag om weer even op te teren.


 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken