Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Najaarsactiviteit: gezellig aan de keukentafel

Zonnebloem afdeling

Mooi weer was het niet, het was een warme maar sombere najaarsdag. Theatergroep Mooi Weer haalde toch alles uit de kast om er een gezellige middag van te maken.

Op 7 november kwamen er 34 gasten en 20 vrijwilligers naar Sint Jozef voor het optreden. Iedereen werd verwelkomd met koffie of thee, en met een woord van voorzitter Hans Haak.

Daarna ging de theatergroep van start. Iedereen kwam in de oudhollandse keuken te zitten, waar de koffie pruttelde op het fornuis. Er werd gepraat over de goeie ouwe tijd, over grappige nieuwsfeiten, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s.

In de pauze werd door bekwaam personeel een rijkelijke high tea uitgeserveerd met wraps, sandwiches en andere dik makende maar wel ontzettend lekkere lekkernijen. Ook werd de 84-jarige zuster Henny weer in de bloemetjes (hyacinten deze keer) gezet voor de verkoop van 600 loten.

Het programma ging weer door met liedjes (Een glaasje madeira my dear en Toen was geluk heel gewoon). Het vragenspel werd gewonnen door Arisje. Met een dankwoord van Ronny en twee flessen wijn voor Mooi Weer eindigde de middag. Het organisatiecomite (Henny en Hennie, Liesje, Maja en Andrea) kreeg natuurlijk ook de nodige lof toegezwaaid.

 

 

 

 

 

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken