Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een dagje naar de dierentuin

Zonnebloem afdeling

Het HR adviesbureau Cubiks uit Utrecht nodigde Zonnebloem Nijkerk uit om met 20 gasten hun bedrijfsuitje in DierenPark Amersfoort te verrijken.

Het bijzondere bedrijfsuitje betekende dat uiteindelijk 18 gasten en 3 vrijwilligers op 14 december een heerlijk dagje dierentuin mochten beleven (met natuurlijk dank aan hen die de gasten heen en terug vervoerden).

De gasten werden door 15 vrijwilligers van Cubiks verwelkomd en hadden al snel (met of zonder plaid) plaatsgenomen in de rolstoelen waarmee zij naar de koffie met gebak werden gedirigeerd. Daarna werden zij koninklijk rondgereden langs de apen, olifanten en leeuwen.

Het zonnetje hielp ook mee deze dag tot een onvergetelijke dag te maken.

Nadat alle dieren waren bekeken en niemand was gebeten, stond er nog een heerlijke lunch klaar. Rond 13.30 uur eindigde het programma en werd er afscheid genomen van de vrijwilligers waarmee inmiddels een mooie band was opgebouwd.

Cubiks en medewerkers, namens alle gasten bedankt voor de mooie dag!

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken