Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een fantastische Kerstmiddag

Zonnebloem afdeling

Meer dan 100 gasten en vrijwilligers waren op deze gezellige kerstmiddag bij elkaar om te genieten van Bart Juwett, een geweldige Andre van Duin imitator en een prima buikspreker.

Al voor half twee kwamen de eerste gasten binnen en gelukkig stonden de stoelen maar ook de kop en schotels, lepeltjes, suiker, melk, zoetjes, thee, koffie en plakjes kerststol al klaar. De gasten kregen een bonnetje, waarop aan het eind van de middag een prijs te winnen was in de kerstloterij.

Om 14 uur opende Ronny Blok de kerstmiddag, vertelde wat over het programma en kondigde Bart Juwett aan. Met een lekker tempo kwamen er allerlei Andre van Duin typetjes en liedjes voorbij: Willempie, Pizza, Bloemkolen, Flip Fluitketel, Mijnheer de Bok, Paard in de gang en noem maar op.

Tijdens de pauze vonden kaas, worst en bitterbal gretig aftrek, evenals de advocaat die terstond bij de Boni moest worden bijgehaald.

Na de pauze ging Bart weer lekker verder en ontpopte hij zich aan het einde als buikspreker: Anita, Hans en vooral Peter werden het slachtoffer. Na een prima show gingen de bitterballen weer rond en vertelde Tineke een mooi kerstverhaal dat ademloos door de gasten werd beluisterd.

Tenslotte werden de cadeaus verloot en gingen alle gasten en vrijwilligers met een mooie kerstattentie en een voldaan gevoel naar huis. Geweldig georganiseerd door Ronny en Tineke. Namens alle gasten bedankte mevrouw Kreemer alle vrijwilligers voor de goede zorgen.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken