Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Schitterende rondvaart door Amsterdam

Zonnebloem afdeling

Op 15 april gingen we met 48 personen (waaronder 15 vrijwilligers) naar Amsterdam.

Het opstappunt was niet door iedereen makkelijk te vinden. Maar om half tien zat de laatste gast in de bus en kon men richting Amsterdam gaan. De langste van de 70 bussen van Besseling, ter waarde van 600.000 euro, zo stelde chauffeur Ad. Om file te voorkomen ging het door de Flevopolder, langs Almere. En die polder was ook al prachtig met z’n bloeiende krentenboompjes, koolzaad en tulpen. En toen ging het door de IJ-tunnel naar de Zonnebloemboot. Het was ondertussen half elf en het inschepen kon beginnen. Dat viel niet mee, maar uiteindelijk zat iedereen 11.15 uur in de boot. En de koffie, thee en cake kwamen al snel langs. Even later mosterdsoep, sandwiches en een toetje. Heerlijk, het ging gretig naar binnen (behalve kennelijk bij Marjanne).

En ondertussen genoot iedereen van wat er te zien was. Het cafe van Baantjer, een politieboot, de replica van De Amsterdam, de koningssloep van Willem-Alexander, het technologiemuseum, Centraal Station en al die mooie pakhuisoptrekjes. De burgemeester was thuis, want zijn fiets stond voor de deur. Iedereen kon alles zien, wat een schitterend panoramaschip. Die spetters maakten het plezier niet minder.

Om 15 uur zat iedereen weer in de bus. Het was toen stralend weer, dus kon men toch nog genieten van de zon. Ook de terugweg ging weer door de polder. Om half vijf was iedereen weer in Nijkerk. De gasten (en vrijwilligers) hebben genoten van de bus- en bootreis.

Hulde aan Marjanne en Andrea.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken