Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stoomgemaal en pizza

Zonnebloem afdeling

Het vrijwilligersuitje werd dit jaar gehouden op 18 juni, bij het stoomgemaal ‘Hertog Reijnout’. 24 vrijwilligers waren er op af gekomen.

Om 15.00 uur begonnen we in de serre met koffie/thee. Een enkeling was verdwaald op weg naar het stoomgemaal. Isaac was zelfs het hele uitje vergeten maar kwam, na een telefoontje, halsoverkop naar de polder toe om nog net aan te sluiten bij de rondleiding door het werkende gemaal en het bezoekerscentrum. Voor een opmerkelijk aantal Nijkerkers was het toch de eerste keer dat ze bij het stoomgemaal een kijkje kwamen nemen.

Het was lekker warm door de oven, maar ook het zonnetje kwam door in de mooie serre. De drankjes en hapjes kwamen op de tafels. De pizzabakker was verdwaald waardoor de pizza-oven wat later begon te gloeien. Maar iedereen mocht vervolgens zijn eigen pizza klaarmaken en dat deed vooral zuster Henny met verve. De pizza werd in korte tijd afgebakken in de houtoven en smaakte verrukkelijk. Ook de pizzabakker zelf viel bij enkele dames goed in de smaak.

Het was  een supergezellige middag en een leuke gelegenheid om weer eens bij te praten!
 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken