Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige bingo

Zonnebloem afdeling

Op 18 augustus heeft de "Zonnebloem" een bingomiddag georganiseerd voor onze gasten en voor de bewoners van Sint Jozef.

Om 14.00 uur gingen de deuren open en konden we de eerste gasten en bewoners al verwelkomen. Er waren ongeveer 65 gasten en bewoners aanwezig.

Om 14.30 uur gingen we van start. Gerrie pakte de balletjes, Jaap had de microfoon in handen en las de getallen op. Na ongeveer 3 kwartier spelen zat de eerste ronde erop, in de pauze werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje om daarna te beginnen aan de 2e ronde.

Om ongeveer 16.15 uur ging iedereen weer naar huis. Velen waren in de prijzen gevallen die Evelien had gekocht, alles was op. Wat vonden de gasten het toch leuk om wat uit te zoeken.

Dank aan de commissie voor het organiseren van deze Bingo: het was Top georganiseerd. En ook natuurlijk dank aan alle vrijwilligers die aanwezig waren, we hebben weer bewezen dat het spreekwoord "vele handen maken licht werk" heel goed werkt. Het was een hartstikke leuke bingo.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken