Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Als een speer!

Zonnebloem afdeling

Op 7 september gingen we als vrijwilligers de plantjes voor onze gasten ophalen.

Tussen 15 en 20 uur konden de plantjes opgehaald worden op het Wheemplein. De firma Kroon had de plantjes al klaar staan en ook Rina had het weer prima voor elkaar en voor heerlijke chocolaatjes gezorgd. Samen met haar assistentes werden alle Zonnebloem-vrijwilligers van plantjes en potjes voorzien. Aan de vrijwilligers de lastige keuze om te kiezen uit rose, wit, geel en oranje. Het liep als een speer en de plantjes waren om 20 uur zo goed als op. Geweldig!
Een speciaal woord van dank voor de firma Kroon, die sinds mensenheugenis het plantjesfestijn regelt (ook al bij Zilverschoon) en het organisatiecomite op alle manieren hielp, van koffie tot stoffer en blik. Vader en zoon Kroon (Simon zelfs met een geblesseerde schouder, door een val de dag ervoor) kwamen gezamenlijk even kijken wat die gekke Zonnebloemers aan het doen waren.
Die plantjes vinden verder hun weg wel, op naar de tafel of de schoorsteenmantel van onze gasten.

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken