Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonovergoten Uutkiekdag

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 10 september was het weer een drukte van jewelste in Nijkerkerveen.

De burgemeester opende de Uutkiekdag, maar had helaas geen geld bij zich om mee te doen met onze, in Nijkerkerveen inmiddels wereldberoemde, fruitautomaat. Ook deze dag gingen de door Globalcreations ter beschikking gestelde messenblokken er goed uit en het eerste messenblok was zelfs voor onze eigen Petra Weijzen. Er gebeurde van alles: zo’n 60 oldtimers kwamen binnen rijden, Gerrie’s broer ging met een helicopter de lucht in en ook het Chiantikoor liet van zich horen. Er waren veel kramen en in onze kraam werd het kartonnen doosje goed gevuld met geld. Uiteindelijk zat er 193 euro in. Door de fruitautomaat maar ook vanwege de door onze ijverige Gerrie gebakken rozijnenbroden.

Van het grote rozijnenbrood moest het gewicht worden geraden (laagste: 1314 gram, hoogste: 4495 gram, werkelijk: 2641 gram, prijswinnaar: 2700 gram) en bij het kleine rozijnenbrood ging het om het aantal rozijnen (laagste: 188, hoogste: 1600, werkelijk: 721, prijswinnaar: 733). Om half vier werd de zaak weer opgebroken: de messenblokken waren op en het fruit was nog te beurs om aan te pakken. De folders vonden gretig aftrek, het was een gezellige, zonnige dag en de Zonnebloem heeft zich weer laten zien.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken