Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een middagje Chianti-koor

Zonnebloem afdeling

Wat was het weer gezellig, op donderdag 20 oktober 2016 in Sint Jozef

De bewoners van Sint Jozef en onze gasten wisten het weer prima te vinden. Voor 14 uur stonden de eersten al in een rij voor de mooiste plaats. Binnen een mum van tijd was de zaal weer bomvol. Koffie en thee werden al voor half 3 uitgeserveerd. En om half 3 brandde de muziek los. Het Chianti-koor ging ervoor en ging door tot de pauze: Zeeman, Costa del Sol, alle meezingliedjes kwamen voorbij en werden uit volle borst meegezongen. Toen het weer rustig was, werden hapjes en drankjes rondgedeeld. De advokaat met slagroom was er ook weer. Na de pauze zong het koor: 'Mooi is het meisje, ahoi ahoi, wat was dat meisje mooi enz.' (zo heeft onze Rina het opgeschreven) en dat was kennelijk voldoende voor onze vrijwilligers om een polonaise in gang te zetten. Toen alle vrijwilligers uitgeput waren, was het tijd voor Hans Haak om het koor te bedanken voor de fijne middag en toen kreeg iedereen nog het Chianti-lijflied te horen.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken