Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rolstoelend de herfst in

Zonnebloem afdeling

Anita, Anja en Johan hadden het weer prima georganiseerd, voor 5 en 12 oktober.

Op 5 oktober gingen ze met 6 rolstoelen: eerst een prachtige rit via de Arkemheense polder, kasteel Vanenburg, door het bos, naar Groevenbeek. En dan wandelen over de heide en door het bos naar Oud Groevenbeek. Daar werd iedereen verwend met drank en gebak. De wandeling ging vervolgens weer terug naar het beginpunt. Het was prachtig weer en de gasten en vrijwilligers hebben genoten.

Een week later, op 12 oktober, waren er nog eens 5 rolstoel-gasten. Ook weer heerlijk door het bos en over de heide. Wel een beetje kouder, dus de dekentjes deden goede dienst. Sint Jozef had de banden van de rolstoelen goed opgepompt, dus het liep over de paden als een trein. Bij het kasteel staat een watertoren die bewoond wordt door vleermuizen. Kasteel en theetuin zijn van Natuurmonumenten en worden door vrijwilligers onderhouden (als er toch geen vrijwilligers waren…) Bij het kasteel lopen twee koeien met pyjama aan (we noemen ze ‘lakenvelders’). Vrijwilligers laten het washuis van het kasteel zien. Erg leuk, zo vindingrijk. Ook nu wordt iedereen weer verwend in het theehuis met eten en drinken. Allemaal even lekker. Na een ontspannen wandeltocht komt iedereen weer aan bij de parkeerplaats. Het was een superleuke wandeling, voor de gasten en voor de vrijwilligers die er toch maar weer bij waren.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken