Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heerlijke high tea in Arkemheen

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 16 november waren we te gast in Arkemheen voor een high tea en een presentatie over het reisbureau.

Er stonden feestelijke gedekte tafels klaar en het zag er geweldig leuk uit. Agnes Prepost en haar reisbureau organiseerden deze middag en er waren 39 gasten en vrijwilligers op afgekomen.

Jannie opende de middag met een minuut stilte in verband met het overlijden van Hans Haak. Daarna was er koffie en thee.

Toen volgde er een presentatie over de bus van Arkemheen. Die willen ze graag rijdend houden. Ze gaan er mee naar het strand bij Kijkduin, naar de Ikea, naar Dierentuin Amersfoort (abonnement, dus goedkoop)…

Het reisbureau is open op maandagmorgen van 11 tot 12 uur. Bij het boeken wordt de plaats gereserveerd, als je niet mee gaat dan krijg je een tegoed bon voor de volgende keer. De begeleiding is te regelen via het reisbureau. Gasten worden thuis opgehaald en weer thuisgebracht. In de bus kunnen 9 personen plaats nemen incl. chauffeur en begeleider. De bus heeft plaats voor 4 rolstoelers.

Na de presentatie werden formulieren rondgedeeld over de busreizen van december.

Koffie en thee kwamen langs en de etagères (waarmee koekjes, gebakjes, hapjes, bonbons en sandwiches op een feestelijke manier worden geserveerd) werden steeds leger. En toen kwamen er ook nog hartige hapjes langs. Wat zaten die gasten (en vrijwilligers!) te smullen.

Het was een zeer geslaagde middag. De gast van Joshua, mevrouw De Vries, heeft zelfs Liesje gebeld dat het zo gezellig was! Compliment voor Jannie en De Zonnebloem

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken