Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige theatershow voor de jeugd van toen

Zonnebloem afdeling

Andrea, Henny en Hennie hadden voor 5 november 2016 de najaarsactiviteit georganiseerd. En dus kwam men in groten getale naar Sint Jozef.

Men begon maar met koffie/thee, met een lekker gebakje van bakkerij Montfrans, dan kan het al bijna niet meer mis gaan.

Hans Haak opende de middag. Het theaterduo Paul en Froukje bezorgden onze gasten een geweldige middag door ze mee terug te nemen in tijd. Alles kwam voorbij over vroeger: van zand, zeep en soda busjes tot het schort van moeder door de week en het mooie witte schort op zondag, van sigarenbandjes tot de speldjes van Joris Driepinter. In de pauze heerlijke hapjes en drankjes, inclusief bitterballen. Er werd volop meegezongen met de liedjes over vroeger: Het Dorp, Het kleine cafe aan de haven, De Vogeltjesdans… Armen en benen gingen omhoog.

Kortom een geslaagde middag met dank aan de commissie en de vrijwilligers die de handen weer uit de mouwen hebben gestoken. Henny bedankte Linquenda met een flesje wijn. De gasten hebben weer genoten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken