Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Charles Dickens Kerstmiddag

Zonnebloem afdeling

Op 19 december vond de kerstmiddag van De Zonnebloem plaats in Sint Jozef, alles was zoveel mogelijk in Charles Dickens stijl.

Zo hadden de vrijwilligers zich in Charles Dickens stijl gekleed. Er was veel werk van gemaakt, van deftige dames tot dienstmeiden, alles kwam je tegen. Bij de ingang werden de gasten ontvangen met live muziek, waardoor iedereen al in kerststemming werd gebracht. Na de opening door Marjanne werd men vocaal getrakteerd door de Muzidima' s, een koor bestaande uit 6 dames, die ook voor deze gelegenheid gekleed waren in Charles Dickens stijl.

Alle bekende kerstliederen werden ten gehore gebracht, afgewisseld met ook moderne muziek a.o. Imagine van John Lennon en Hallelujah van Leonard Cohen. Men genoot zichtbaar, uit volle borst werd meegezongen. In de pauze was er een goochelaar, die iedereen verbaasd liet staan door alle trucjes die hij in huis had. Er werd nog een loterij gehouden en velen gingen met een leuk kerstpresentje naar huis.

Ook de inwendige mens werd goed verzorgd: koffie, kerststol, het advocaatje met slagroom en de hapjes, aan alles was gedacht. Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde kerstmiddag.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken