Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerststukjes maken bij Accent

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 14 december 2016 gingen onze gasten naar de Accent school om, samen met de leerlingen, kerststukjes te maken.

Na wat startprobleempjes (helaas 3 ziekmeldingen) kwamen de 12 gasten en de leerlingen op gang. De leerlingen zochten ieder eerst een ‘opa’ of ‘oma’ op, die ze zouden gaan helpen om een allermooiste creatie tevoorschijn te toveren. Nou, dat lukte heel goed. De kerstbekers met oase werden prachtig. Aan materiaal was zeker geen gebrek, er lag werkelijk van alles. De pronkstukken werden op tafels tentoongesteld. Er was heerlijke koffie met een kerstkransje.

De leerlingen gingen hand in hand of arm in arm met de gasten naar het resultaat kijken. Ontroerend zoals 14-jarigen met onze gasten omgingen. Fantastisch hoe jongeren met de oudere generatie kunnen omgaan! Toen er echt geen kersttakjes meer te steken waren, kwamen de leerlingen aanwandelen met soep, broodjes, kroket, ham, kaas en fruitsalades. Het was een supermorgen, voor onze gasten en voor de leerlingen. We mogen terugkomen van ze. Jannie besloot de ochtend met een dankwoord aan de leerlingen en de keuken. De kookdocent en docent Mendi hadden het goed gedaan en hebben De gasten gingen alle met een bloemstuk naar huis. En Ans nam nog een mooi, door Gerda gemaakt, kerststukje mee om deze dagen voor onze Joop enigszins te verlichten.

Een zeer geslaagde activiteit, jong en oud gaat prima samen!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken