Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gasten en vrijwilligers spelen jeu de boules

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 7 februari 2017 waren we te gast bij de jeu de boules vereniging “De Nijeboulers”.

Wat hebben we weer een leuke middag achter de rug!

Wij, 21 gasten en vrijwilligers, werden door Richard van Egdom welkom geheten bij de Nijeboulers, de jeu de boules vereniging van Nijkerk.
Nadat we speluitleg hadden gekregen gingen we, in groepjes van vier, aan de slag: eerst oefenen hoe te gooien, eerst was het de ene keer te hard en dan weer te zacht... Gelukkig ging het oprapen van de ballen superleuk. Jeu de boules nodigt iedereen uit om mee te bewegen: rolstoel, rollator, alles kan en mag.

Nadat we koffie en thee hadden gedronken (Rina had voor lekkere koekjes gezorgd) ging het spel echt beginnen, en wat waren ze opeens allemaal fanatiek bezig. Zo leuk om te zien hoe het kind bij iedereen weer naar boven komt. Mevrouw van Bokhorst heeft gewonnen, maar iedereen zou het nog wel eens willen spelen. Om 16 uur wilden de gasten, maar ook de vrijwilligers blijven. Maar aan alles komt een eind.

Een geslaagde middag, zoals altijd.

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken