Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geweldige Veluwe Wandeltocht 2017

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 20 mei deden we met 32 mensen mee met de Veluwe Wandeltocht 2017.

 

Met 8 gasten, 13 leerlingen van het Corlaer en 11 vrijwilligers gingen we van start, achter de fanfare aan, op weg naar de medaille die na 5 kilometer voor ons klaar zou liggen. De weergoden waren ons uitstekend gezind, het zonnetje kwam er lekker door. De gezichten van onze gasten klaarden steeds meer op. Iedereen was onder de indruk van de Corlaer-kids: ontspannen, vriendelijk, gezellig, netjes en aardig tegen de gasten. Een schoolvoorbeeld van hoe scholieren zouden moeten zijn. Olaf genoot van de jonge dames, die zijn rolstoel duwden. En mevrouw Van den Hoorn had het echt naar de zin, de rolstoel afwisselend geduwd door de jonge mannen. 

Zo kwamen we halverwege bij de bevoorrading: Ans en Petra hadden op een prima plek een tafel neergezet met drankjes, hapjes en folders.

Een aantal mensen nam folders mee en deelden die vervolgens langs de route uit. We hadden er wel honderden kwijt gekund, iedereen was in opperbeste stemming. En zo gingen we het drukke centrum in: goed zichtbaar door de Zonnebloem-wielen, geregeld door Marjanne, en de ballonnen aan de zijkanten van de rolstoelen. Overal bekenden langs de weg en uiteindelijk kwamen we bij de finish aan. Voor iedereen was er een medaille en allen konden terugkijken op een mooie middag.

Onze Jannie, die extreem veel voorbereiding aan deze dag heeft gehad, staat te popelen om dit volgend jaar weer op te pakken. Zou mooi zijn als we dat meer met die leuke Corlaer-scholieren zouden kunnen beleven.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken