Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de auto naar de Roode Schuur

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 8 juni reden 25 vrijwilligers met in hun auto's 38 gasten met een grote omweg naar de Roode Schuur.

Dat lijkt maar een klein stukje rijden, van de Intratuin (het verzamelpunt) naar De Roode Schuur. Maar nee...

Iedere auto kreeg een gekleurd lint en per auto werd er een routebeschrijving uitgedeeld. Jannie had het allemaal prima voorbereid, samen met Gerda en Liesje. De stoet werd in beweging gezet. En zo ging men Nijkerk uit, naar de molen van Bunschoten, over de Eemdijk, naar Eembrugge, langs de oude ocrietfabriek in Eemnes, richting Lage Vuursche. Langs het witte huis waar Swiebertje is opgenomen, naar de begraafplaats van prins Friso, naar Baarn, weer naar Bunschoten en toen toch.... eindelijk De Roode Schuur. Het was een prachtige rit door de bossen maar ook met de Arkemheense polder. 

Bij De Roode Schuur stond heerlijk gebak klaar, gesponsort door bakker Montfrans, en daar hoorde natuurlijk koffie en thee bij. Later kwamen er ook nog warme hapjes. Rijk Pater bleek de prijsvraag (met 12 pittige vragen) gewonnen te hebben.

En om half vijf bracht ieder weer zijn/haar gasten naar huis.
Het was een geweldig geslaagde middag.

 

 

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken