Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fantastische Corlaer verrassingsmiddag

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 29 juni hadden de leerlingen van het Corlaer college een verrassingsmiddag georganiseerd.

 

Het begon met een ontzettend leuke ontvangst in de aula van de Fonteinkerk. Bij de deur stonden twee leerlingen met een Zonnebloem-bord. De gasten kregen koffie en Jannie sprak een welkomstwoord. Een groot gezelschap (23 gasten, 20 leerlingen, 1 leraar en 16 vrijwilligers) luisterde toe.

De leerlingen vertoonden een film met projecten waar zij mee bezig zijn geweest: een waterzuiveringsinstallatie in India, 1000 kilometer fietsen door Nederland voor het Jeugdsportfonds (opbrengst € 12.750), het aanleggen van een moestuin in Suriname bij 35 graden Celsius, aanleggen van een sportveld in Malawi (Afrika) en nog veel meer. Wat een positieve activiteiten!

Na de film werden de gasten aan het werk gezet: schilderen, tekenen, scrabble, rummikub, kaarten. Wat een gezelligheid. Aan iedere tafel zaten ook leerlingen, die fanatiek meespeelden. Ondertussen werden er drankjes rondgedeeld, zelfs de advocaat was aanwezig. Ook grote schalen hapjes gingen rond. Helemaal top! De leerlingen waren naar AH, Boni en Intratuin geweest om te sponsoren voor de hapjes, drankjes en prijzen.

Aan het einde was er nog een leuke quiz waaruit de gasten leerden dat er 2066 leerlingen op het Corlaer college zitten. Als ze allemaal zijn, zoals deze groep leerlingen… Jannie sloot daarom de middag af met een groot en verdiend compliment. De gasten (alle aanwezigen eigenlijk) hebben genoten.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken