Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het natte bedrijfsuitje

Zonnebloem afdeling

Op vrijdag 8 september waren we met 15 gasten uitgenodigd door het "Landelijk Meldpunt Zorg" in het kader van het andere bedrijfsuitje voor een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort.

Het weer zat niet echt mee, zeg maar rustig: het was bar en boos! Maar er kwamen geen afmeldingen en het ging gewoon door.

Nadat iedereen aanwezig was (wat wel wat voeten in aarde had), nam men plaats in de rolstoel waar LMZ voor gezorgd had, richting koffie met appelgebak.

Daarna gingen we het park in. De werknemers duwden onze gasten, iedereen goed bedekt met het nodige plastic. We hadden genoeg ruimte in het park, dus we konden de dieren goed bekijken. Tussen de jongelui en onze gasten was meteen een goede klik en er werd veel gelachen.

Nadat we rond hadden gereden, gingen we nog even een lekker drankje drinken en konden de ervaringen even worden uitgewisseld. Jannie vroeg of ze een beetje genoten hadden van deze middag en toen zei de heer Kingma: "Wel twee beetjes!"

Om 16.45 kwamde Valleihopper keurig op tijd onze gasten weer ophalen.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken