Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mooie plantjes voor de Zonnebloem-maand

Zonnebloem afdeling

Op 1 september 2017 konden we de plantjes voor onze gasten weer ophalen.

Om half 10 stonden de plantjes en potjes al klaar en konden Rina en Ineke ze in elkaar zetten en van een mooi kaartje voorzien. Er werd door Kroon weer voor een werktafel gezorgd, een krukje om te zitten, koffie, zelfs een scherp mesje. Om 11 uur stonden de platjes te schitteren om tussen 17 en 19 uur door de vrijwilligers te worden opgehaald op het Wheemplein. Om 19 uur waren er nog 11 vrijwilligers niet op komen dagen. Even bellen en toen bleven er nog maar 4 plantjes over. Het was weer gezellig bij Kroon, ook 'vreemden' hadden interesse waar de plantjes naar toe zouden gaan. Ineke en Rina kunnen tevreden en met plezier terugkijken op deze dag.

Die plantjes vinden verder hun weg wel, op naar de tafel of de schoorsteenmantel van onze gasten. Een speciaal woord van dank voor de firma Kroon, die sinds mensenheugenis het plantjesfestijn regelt (ook al bij Zilverschoon) en het organisatiecomite op alle manieren hielp. 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken