Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnige rolstoelwandeling

Zonnebloem afdeling

Anita en Anja hadden voorzien dat het op 20 september een ideale dag zou worden voor een rolstoelwandeling.

Zoals op een ledenvergadering al was afgesproken, zouden we de kar van Martin gebruiken voor de rolstoelen. Johan ging daarmee naar Sint Jozef en haalde negen rolstoelen op. Het ophalen van de gasten kon daarna beginnen. Bij de oude Jumbo werd verzameld en zo gingen uiteindelijk 14 gasten en even zo veel vrijwillige duwers naar Oud Groevenbeek, het bos in. 
We kwamen wat wandelaars en fietsers tegen, een dresseerkar met paard en twee honden en we liepen langs een bloeiende heide. Een stop bij een bankje en verder ging de wandeling. Toen de wandeling was afgelopen, gingen de rolstoelen weer op de kar. En de gasten en vrijwilligers gingen naar Boshuis Drie (of eigenlijk: De Buurtjes), waar koffie en pannenkoeken werden geserveerd. Heerlijk was het.

Het weer was dus uitstekend en gasten en vrijwilligers hebben genoten. Uiteindelijk gingen de rolstoelen weer terug naar Sint Jozef en kon iedereen terugzien op een fraaie dag. Dank aan Anita en Anja voor deze prachtige middag.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken