Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Hoog het leven, hoog de liefde, tra la (la la etcetara)

Zonnebloem afdeling

Op 12 oktober komen 40 scholieren, 15 vrijwilligers en 3 scholieren naar Sint Jozef om te luisteren naar het Chianti-koor.

De drie stagiair(e)s van het ROC Midden Nederland verwelkomen de gasten en vrijwilligers. De koffie/thee met cake staat klaar. Zuster Henny laat het zich weer uitstekend smaken. Femmie opent de middag en verwelkomt iedereen, inclusief het Chianti-koor met dirigent Gerard. Het koor bestaat uit zeker 30 personen en direct schalt het Chianti-lied door de zaal: hoog de glazen, hoog het leven, hoog de liefde, tra la la la. Het vervoer naar Sint Jozef verliep niet optimaal, maar de gasten waren dat gauw vergeten. Het koor doet zijn best, onze eigen Ans Vermeulen schittert in Bella Italia. 
Tijdens de pauze komen de drankjes en hapjes op tafel, altijd een succes. Het koor vermaakt zich met advocaat met slagroom: in de hal, op de trap, zelfs de bank is bezet. Wat een vrolijke bedoening.
En na de pauze gaan ze er nog eens tegenaan: De klok van Arnemuiden, Lekker bakkie koffie en ga zo maar door. Geef mij maar mooi Nijkerk, was het indrukwekkende en ontroerende slot. Daar hoorde natuurlijk ook een lekkere bitterbal bij.

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken