Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Districtshoofd op bezoek

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 22 november kwam districtshoofd Sophie Bos op bezoek, bij Femmie thuis.

Femmie heet Sophie en alle aanwezigen welkom en geeft Sophie het woord. Sophie bezoekt dit jaar alle afdelingen om met vrijwilligers te praten over het bezoekwerk, het contact met de gasten. Zij kon niet op de vrijwilligersvergadering aanwezig zijn en daarom is met een klein groepje (12 vrijwiligers) thuis bij Ans een koffie-ochtend georganiseerd.

Onderwerp van gesprek was het contact met de gasten, wat komen de vrijwilligers tegen, hoe gaan ze daar mee om en hoe de samenwerking met andere organisaties in het gebied. Er kwam van alles aan bod: eenzaamheid, Facebook-gebruik door vrijwilliers, het contact met Sigma, scholen, UVV en andere instanties, de vakanties, noem maar op. Ook de fotoboeken van Rina werden met plezier bekeken.
Het was een gezellige ochtend en om 12 uur ging iedereen weer naar huis.

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken